ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την ηλεκτρονική έγγραφη τους στο Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να καταθέσουν στην γραμματεία του τμήματος Γεωπονίας ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς τα παρακάτω δικαιολογητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στο Τμήμα Γεωπονίας έως την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 στην ταχ. Διεύθυνση:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΔΙΠΑΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

τ.κ. 57400 Σίνδος θεσσαλονίκης

τ.θ. 141

  1. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που υποβάλλατε στο Υπουργείο Παιδείας (υπογραφή κάτω δεξιά του εγγράφου) δεν χρειάζεται θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ).
  2. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη αίτηση εγγραφής (αριθμ. πρωτοκόλλου και αριθμ. μητρώου δεν συμπληρώνεται εσείς και επίσης δεν χρειάζεται θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ).
  3. Θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση την οποία φυσικά θα μπορείτε να την εκδώσετε και μέσω της εφαρμογής gov.gr όπου θα δηλώνετε: : α) Δεν είμαι γραμμένος/η σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. β) Συναινώ στη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων από τις Υπηρεσίες του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας (δεν χρειάζεται θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ).
  4. Μία έγχρωμη φωτογραφία (τύπου πάσο)
  5. Ευκρινές φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου εάν πρόκειται για αλλοδαπό
  6. Πιστοποιητικό γεννήσεως απαιτείτε μόνο για τα αγόρια και μπορείτε να το εκδώσετε και μέσω gov.gr

Εφόσον στείλετε ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά εγγραφής σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε στον φάκελο πριν τα στοιχεία σας τη λέξη ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ώστε να μας διευκολύνετε.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας από τη γραμματεία του τμήματος θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά στο μαιλ που έχετε δηλώσει

  1. Βεβαίωση σπουδών
  2. Βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση που θα αποσταλεί μόνο στα αγόρια (Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να την καταθέσετε σε ΚΕΠ ώστε να πάρετε αναβολή λόγο σπουδών άμεσα)
  3. Δελτίο ενεργοποίησης λογαριασμού

Την δήλωση μαθημάτων του Α΄ εξαμήνου θα την κάνει η γραμματεία. Για τα επόμενα εξάμηνα η δήλωση μαθημάτων θα είναι αποκλειστική υποχρέωση του φοιτητή.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος agro.ihu.gr

Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για τους πρωτοετείς φοιτητές θα ανακοινωθεί με νέα ανακοίνωση.

Με εκτίμηση

Εκ της γραμματείας

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Σου αρέσει ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά; Θέλεις να γνωρίσεις νέο κόσμο και να δικτυωθείς με άτομα που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα μαζί σου, αλλά δεν ξέρεις πώς;Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, διοργανώνεται από εθελοντικές ομάδες του πανεπιστημίου σου μια ημέρα ενημέρωσης (info day), με σκοπό να σε εισάγει στον κόσμο των ομάδων που λειτουργούν στο πανεπιστήμιο.

Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τις διάφορες ομάδες, καθώς επίσης να μάθεις περισσότερα για τα μέλη τους και τις δράσεις τους!
Πότε; Τρίτη 05/12/2023 11:00-13:00 
Πού; Αμφιθέατρο Αλέξανδρος.


Ελπίζουμε να σε δούμε εκεί και να συνεχίσουμε μαζί να διαδίδουμε το μήνυμα και το έργο του εθελοντισμού. Μόνο με ενότητα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον κόσμο και την κοινωνία μας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΙΔΑΚΣΟΝΤΩΝ

Φαρμακολογία

Το μάθημα “Φαρμακολογία” την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω απουσίας του καθηγητή. Το μάθημα θα αναπληρωθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, ώρες 15:00 έως 18:00.

Ο Διδάσκων 

Ζήσης Τζήκας

Επίκουρος Καθηγητής

Ομάδα Περιβάλλοντος του Τμήματος Γεωπονίας ΔΙ.ΠΑ.Ε

“Η Ομάδα Περιβάλλοντος του Τμήματος Γεωπονίας ΔΙ.ΠΑ.Ε. σας προσκαλεί στην πρώτη μας συνάντηση για συζήτηση σχετικά με τον σχεδιασμό μελλοντικών περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε ιδέες και να συνεργαστούμε σε οικολογικές δράσεις. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/11 στις 11:00 στην αίθουσα 203.”

“Κοστολόγηση Γεωργικών Προϊόντων” και “Αγροτικοί Συνεταιρισμοί”

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28/11 τα μαθήματα του 5ου Εξαμήνου της Κατεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας “Κοστολόγηση Γεωργικών Προϊόντων” και “Αγροτικοί Συνεταιρισμοί” θα αλλάξουν μεταξύ τους την ώρα που θα πραγματοποιηθούν. Δηλαδή, το μάθημα “Αγροτικοί Συνεταιρισμοί” θα πραγματοποιηθεί στις 08.30-11.00 και το μάθημα “Κοστολόγηση Γεωργικών Προϊόντων” θα πραγματοποιηθεί στις 11.00-13.30.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Το μάθημα Ιπποτροφίας την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω απουσίας του καθηγητή. Το μάθημα θα καλυφθεί μετά από  συνεννόηση με τους φοιτητές.

Ο Διδάσκων Καθηγητής

Δρ Αριστοτέλης Γ. Λυμπερόπουλος

Μετάβαση στο περιεχόμενο