ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΕΟ!!! ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (2 ΕΩΣ 4/10/2024) – ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το Τμήμα Γεωπονίας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή του στο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας (Ε.Ζ.Ε.), το οποίο θα λάβει χώρα στο Καρπενήσι, από 2 έως 4 Οκτωβρίου 2024 (www.eze.gr).

Όσοι φοιτητές του Τμήματος επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκπαιδευτική εκδρομή στο Καρπενήσι ώστε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έως την Τετάρτη 11/9/2024 με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κ. Τζήκα (email: ztzikas@ihu.gr). Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Το κόστος διαμονής στο Καρπενήσι (2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό) ανέρχεται περίπου στα 56 Ευρώ/άτομο.Τα έξοδα μετακίνησης με το λεωφορείο θα καλυφθούν εξολοκλήρου από πόρους του Ιδρύματος.

Οι φοιτητές της κατεύθυνσης Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής που έχετε ήδη δηλώσει ενυπογράφως την πρόθεση συμμετοχή σας στο Συνέδριο, πρέπει να δηλώσετε εκ νέου τη συμμετοχή σας με την ως άνω διαδικασία (αποστολή email στον κ. Τζήκα), έτσι ώστε να καταρτιστεί ο τελικός κατάλογος των συμμετεχόντων στην εκπαιδευτική εκδρομή.

Στην εκπαιδευτική εκδρομή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και φοιτητές των κατευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας και Φυτικής Παραγωγής. Ο αριθμός των φοιτητών των συγκεκριμένων κατευθύνσεων που θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην εκδρομή θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των κενών θέσεων του λεωφορείου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (με βάση την ημερομηνία και ώρα δήλωσης της συμμετοχής τους στον κ. Τζήκα).

Ζήσης Τζήκας

Επίκουρος Καθηγητής

Μετάβαση στο περιεχόμενο